Produkter for eple pie omsetning (5)

Aromatiske Karameller - Ingrediens Karamell, Blond Karamell, Rik Karamell

Aromatiske Karameller - Ingrediens Karamell, Blond Karamell, Rik Karamell

Aromatiske karamellet brukes for å tilføre en karamellsmak til en sluttapplikasjon. Avhengig av deres tilberedning og de brukte sukkerne, kan de gi forskjellige smaker: søt, bitter, sur, osv... De er mye brukt i næringsmiddelindustrien for å gi en god karamellsmak til det ferdige produktet og for å tilføre en viss rundhet. Aromatisk karamell deles inn i 3 kategorier: - blond karamell, med honningaktig preg, godteri, det er en karamell som er lite karamellisert - tradisjonell karamell, standard karamellsmak som man lett tenker på, ofte brukt som topping og saus - kraftig karamell, med en veldig uttalt smak, brukt i blandinger i småkaker eller meieriprodukter for å oppnå en god karamellsmak. HOVEDAPPLIKASJONER: - Melkedesserter - Plantebaserte desserter - Iskrem - Småkaker - Kaker - Sauser - Topping - Konfekt
NATURLIG EPLEAROMA

NATURLIG EPLEAROMA

Eplesmak er en nødvendighet i desserter og drikker. Sprø og saftig for drikker som minner om knust frukt, eller kokt og kompott, eplet utstråler autentisitet.
Bringebærtart

Bringebærtart

Klassiske bringebærtartletter
Tagliatelles - Pasta

Tagliatelles - Pasta

Tagliatelle - Pasta Pris per KG: 5,5€/KG i løsvekt Energi: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Proteiner: 12,3g/100g Karbohydrater: 67,4g/100g SUKKER: 5,8g/100g Fett: 1,83g/100g Metta fettsyrer: 0,4g/100g Salt: 0,03g/100g Vekt: 0,300 kg
Bladerdeig og Laminert Deig - PRODUKTTEKNOLOGI

Bladerdeig og Laminert Deig - PRODUKTTEKNOLOGI

Mange varierte ferdigprodukter er berørt av denne teknologien. Vårt utvalg av ingredienser dekker hele spekteret av disse behovene. Croissanter, sjokoladeboller, boller, med fryseteknologier eller ikke hevet. Kaker, fruktpaier,…